Trustpilot
(9) Ocene

Peč za savno - 8 kW - 30 do 110 °C

219,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10250222

|

Model: UNI_SAUNA_G8.0KW

Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. petek, 7. junij
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
219,00 €
3+
5%
208,05 €
5+
10%
197,10 €
Glavne značilnosti
  • Zmogljivo - 8 kW moči
  • Enostavno - enostavna namestitev in uporaba
  • Hitro - segrevanje do 110 °C
  • Trpežno - prožen, vodoodporen material
  • Mobilna - prenosna konstrukcija
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

TEHNIČNE PODROBNOSTI

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Ocene in ocene


4.6

Na podlagi 9 ocen

Razvrsti po :

pred 3 meseci Objavljeno na Expondo Germany

cena-zmogljivost

Izjemno enostavna namestitev (vedno bi jo moral opraviti električar) Jaz sem tisti, ki se smeje. Cenovna zmogljivost nepremagljiva. Stroški popravila bi bili višji. Kakovost. Ena izboljšava, ki bi jo predlagal, je priključni terminal

Prikaži izvirni pregled

pred 3 meseci Objavljeno na Expondo Netherlands

Raztopljeno

Manjši problem rešen zelo profesionalno. Tako mora biti! Hvala!👍

Prikaži izvirni pregled

pred 2 mesecema Objavljeno na Expondo Austria

Grelec za savno hitra dostava dober izdelek

Peč za savno, ki služi kot zamenjava za 18 let staro peč, sem prejel v roku 5 dni (z vikendom vmes) od obvestila o dostavi. Izdelek popolnoma ustreza opisu in je deloval že po 2 urah. Menjava preprosta in neproblematična.

Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na Expondo Germany

Peč za savno z dobrim razmerjem med ceno in zmogljivostjo

Pečica v celoti služi svojemu namenu. Hitro se segreje in širi prijetno toploto. Montaža in električni priključek sta enostavna. Po pol ure pri prvem segrevanju je s tem povezanih neprijetnih vonjav konec.

Prikaži izvirni pregled

pred 2 mesecema Objavljeno na Expondo Germany

Peč za savno

Na žalost je prišlo do poškodbe pri prvi dostavi. Vračila in menjave so potekale brez težav. Nova pečica deluje brezhibno.

Prikaži izvirni pregled

pred 3 meseci Objavljeno na Expondo Austria

Brez pripomb.

Prikaži izvirni pregled

pred 3 leti Objavljeno na Expondo Switzerland

Poceni naprava s presenetljivo precej zapleteno montažo

Pečica služi svojemu namenu – cena/zmogljivost: zelo dobro. Dobavni rok ustreza napovedi; embalaža je dobra. Informacije o izdelku so neustrezne. Opis na spletni strani v bistvenem delu ne ustreza navodilom za uporabo: - Po tem mora biti pečica nameščena 20 cm od tal; Vendar prva slika prikazuje talni model in piše samo "Možna montaža na steno". Vendar je to nujno potrebno za delovanje kroženja zraka. - Stenska montaža ni dobro premišljena. Z običajnimi vijaki je mogoče peč trdno pritrditi na steno le, če uporabite stranski izvijač. (Nasvet: uporabite pomožno konstrukcijo ali imbus vijake) - Za montažo napajalnega kabla je treba izvrtati ali prežagati luknjo skozi trdo plastiko (brez odstranljivih čepov). - Termostat ni vgraden, ampak mora biti (smiselno!) montiran na strop in je vključen v krmilno enoto, ki jo je mogoče kupiti posebej. - Pri prvi uporabi gori zaščitna plast pred dimom grelnih elementov. Šele po približno eni uri ogrevanja pri odprtih vratih lahko savno uporabljate brez vonjav. - V opisu ni omenjeno, da napajalni priključni kabel ni priložen.

Prikaži izvirni pregled

pred 7 meseci Objavljeno na Expondo Germany

Brez pripomb.

Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na Expondo Germany

Peč za savno deluje brezhibno...če jo pravilno priklopiš...

Naročeno blago je bilo dostavljeno zelo hitro v dveh dneh. To je bilo presenetljivo dobro, saj je bil sprva napovedan dobavni rok 6 dni. Na žalost je prišlo do težave z električnim priključkom na grelnik savne. Električni priključek v navodilih za uporabo ni podrobneje opisan: piše le “400V 3N, 5x2,5”. Ni niti sheme vezja niti informacij o dodelitvi priključnih sponk. Konec koncev je v priključni omarici grelnika savne srebrna nalepka z oznakami priključkov. Vendar položaj in velikost te nalepke nista ustrezala priključku. Posledica tega je bilo, da sem najprej nepravilno priključil pečico, ena od treh varovalk je takoj sprožila in pečica ni delovala pravilno. Nato sem se pritožil zaradi grelnika za savno in v dveh dneh prejel številko vračila. Pri pakiranju blaga sem si še enkrat podrobneje ogledal priključno sponko in ugotovil napako z nepravilno razporeditvijo sponk. Ko sem pravilno priključil grelec za savno, je deloval brezhibno. Moj zaključek: ocena 2…3 za tehnično podkovane ljudi, ocena 5, če gre za »normalne potrošnike«.

Odgovor od

Hvala za vaše mnenje. Nenehno si prizadevamo izboljšati svoje izdelke in storitve.
Prikaži izvirni pregled

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke